Wüstensafari in Dubai günstig online buchen

Safari în deșertul din Dubai - Bilete și Informații

Un safari în deșert este amestecul ideal de natură, cultură și acțiune: acestea pot fi combinate cu atracții precum sandboarding, călărit cămile și un grătar confortabil. Articolul nostru oferă o imagine de ansamblu asupra diverselor safari în deșert din Dubai.

Cele mai populare bilete pentru un safari în deșertuldin Dubai

Rezervați-vă în prealabil cele mai populare bilete pentru un safari în deșert prin intermediul partenerului nostru de bilete GetYourGuide și beneficiați de multe:

 • Garantarea celui mai mic preț
 • Evitarea cozilor lungi la fața locului
 • Anulare gratuita până înainte cu 24 ore
 • Serviciul clienți în germană non-stop (prin telefon, WhatsApp și E-Mail)
 • Salvarea biletelor direct pe telefonul dumneavoastră mobil

Numeroasele safari în deșertul din Dubai vă îngreunează decizia. Vă oferim o privire de ansamblu.

 • Unsere Empfehlung
  Wüstensafari in Dubai
  © getyourguide.com

  Safari în deșert cu cămile, cină cu grătar și multe altele!

  • începând de la lei 372,33 lei 438,04 –15%, Durată: 7 ore
  • Plimbare rapidă între 30 și 40 de minute într-un vehicul off-road peste dunelor
  • Sandboarding printre dune (nu este nevoie de experiență)
  • Călătorie cu ghid pe cămile prin deșert
  • Bufet de seara la grătar în tabăra beduinilor cu spectacole de dans
  • Preluare gratuită de la hotelul în Dubai (de către un ghid vorbitor de engleză)
  • Include băuturi, ceai arab, curmale și produse de patiserie, dar și shisha

  După ce ați fost preluat la unitatea de cazare din Dubai, veți pleca în vastul deșert Lahbab. Acolo veți face o călătorie rapidă printre dune într-un vehicul off-road. Așa-numitul „Dune Bashing”. Plimbarea va fi întreruptă din nou după câteva minute. În acest timp, aveți ocazia să mergeți într-un Quad-Tour, să încercați sandboarding-ul sau pur și simplu să vă bucurați de dunele nesfârșite de nisip. Înainte de a merge în tabăra beduină, puteți face o plimbare cu cămilele, dacă doriți.

  Când ajungeți în tabăra beduinilor, vă așteaptă gustări tradiționale delicioase. Seara vă puteți bucura de un grătar arabesc foarte gustos (pe lângă preparatele cu carne, sunt oferite și multe specialități delicioase vegetariene). După aceea, veți decide cursul următor al serii înainte de a lua SUV-ul înapoi la hotel. Fie că este vorba din nou de o plimbare cu cămile, un spectacol cu șoimi, o narghilea sau spectacole tradiționale (acrobații, dans din buric, spectacol cu foc) – aveți multe lucruri în ofertă!

 • Unsere Empfehlung
  Premium Wüstensafari mit Frühstück
  © getyourguide.com

  Safari Premium în deșert cu mic dejun

  • începând de la lei 862,86, Durată: 5 ore
  • Safari în deșert într-un Range Rover prin rezervație naturală
  • Mic dejun exclusiv la Al Maha Desert Resort
  • Inclusiv binoclul de înaltă calitate
  • Transfer într-un vehicul cu aer condiționat

  Începeți ziua cu o excursie plină de acțiune în deșert: un Range Rover vă conduce spre rezervația de conservare a deșertului din Dubai. Acolo puteți folosi binoclu pentru a observa fauna sălbatică din deșertul Dubai. Dacă aveți noroc, veți vedea gazele, pisici sălbatice, orixul arab și diverse păsări.

  Veți fi apoi dus în luxosul Al Maha Desert Resort. Un mic dejun tip bufet exclusiv vă așteaptă acolo într-o ambianță minunată. După ce vă bucurați de orele liniștite de dimineață în deșert, vă veți îndrepta înapoi spre oraș.

 • © getyourguide.com

  5 ore safari în deșert cu cină și multe altele

  • începând de la lei 124,15 lei 248,30 –50%, Durată: 4–7 ore
  • Descoperă deșertul cu Land Cruiser-ul
  • Plimbare cu cămile, cină la grătar și demonstrație de dans în tabără
  • Transfer din Dubai sau Sharjah într-un vehicul cu aer condiționat

  Lăsați-ne să vă luăm într-un SUV din Dubai sau Sharjah. Apoi bucurați-vă de o plimbare relaxantă prin deșertul Dubai. Admirați peisajul unic în timp ce conduceți peste dunele roșii din Al Hibab. Apoi vom merge într-o tabără. O cină frumos amenajată la grătar vă așteaptă deja acolo.

 • © getyourguide.com

  Safari în deșertul din Dubai cu grătar, plimbare cu cămile și sandboarding

  • începând de la lei 126 lei 247,06 –49%, Durată: 4–7 ore
  • În jur de șase ore de safari în deșertul Dubai
  • Bufet delicios la grătar cu diverse delicatese arabe
  • Plimbare cu cămile, sandboarding și tatuaje cu henna
  • Program de divertisment oriental cu spectacol de dans din buric pe muzică arăbească
  • Transfer într-un vehicul cu aer condiționat

  După ridicarea de la hotel, veți merge în deșertul Dubai. Vă așteaptă acolo un peisaj uluitor: dune de nisip, cât poți vedea cu ochii. Ca în orice safari, veți traversa dunele într-un vehicul 4x4. După ce ați ajuns în tabăra din deșert, vă așteaptă o cafea sau un ceai arabesc. Puteți călări apoi o cămilă sau face sandboarding pe nisipul fin. Picturile cu henna și un bufet cu grătar și specialități arabe completează acest safari în deșert. Va fi, de asemenea, însoțit de un program tipic de divertisment.

 • Kombi-Ticket
  © getyourguide.com / Pixabay

  Bilet Safari în deșertul din Dubai & Burj Khalifa

  • începând de la lei 615,62, Durată: 15 Minute
  • Bilet pentru etajele 124 și 125 din Burj Khalifa
  • Safari în deșert
  • Plimbare cu cămile sau pictură cu henna
  • Cina gustoasă la grătar cu demonstrații arabe
  • Transfer într-un vehicul cu aer condiționat

  În primul rând, minunați-vă de Dubai din cea mai înaltă clădire din lume: Burj Khalifa. Apoi veți merge în deșert. Aici vă veți opri la o fermă de cămile și învăța multe despre animalele de acolo.

  După aceea, veți continua într-o tabără din deșert, unde veți fi întâmpinați cu curmale și cafea arabă. Va urma o plimbare cu cămile sau un tatuaj cu henna, în timp ce o cină la grătar este pregătită pentru dumneavoastră. Puteți încheia seara cu o narghilea sub cer înstelat impresionant.

Un portret al unui safari în deșertul din Dubai

Cunoașteți cultura țării printr-o călătorie în deșert. Un amestec de idilă și acțiune ce atrage mulți vizitatori în fiecare zi. Aventurierii au garanția de se bucura de banii cheltuiți într-un safari rapid prin deșert, într-un jeep sau quad! Dar și prin sandboarding, pentru care nu sunt necesare cunoștințe anterioare și este foarte distractiv pentru rideri și pentru spectatori. Dacă vă place să o luați mai ușor, bucurați-vă de peisajul întins printr-o plimbare cu cămile în timpul liber, în care cămilele sunt întotdeauna conduse de un ghid.

Un safari în deșertul Dubai este o experiență polivalentă pentru întreaga familie. Indiferent dacă sunteți în căutare de acțiune, relaxare sau romantism: Un tur în deșert fascinează pe toată lumea și oferă fotografii unice pentru cei dragi acasă.

Acțiune în idilă - cu Quad-ul sau Buggy-ul prin nisip

Nu doar natura cu diversele ei animale sălbatice precum gazele, pisicile sălbatice sau cămilele pot fi descoperite sub o privire atentă. Cu un vehicul off-road, puteți alerga prin nisip.. Nici o dună nu este prea mare, nici o manevră prea îndrăzneață. Asta promite adrenalină pură.

Cuvânt cheie: dune bashing. Cu atât mai mult dacă renunțați la luxul vehiculelor moderne și recurgeți la un buggy sau quad. Cu toate acestea, mai multe tururi se vor taxa suplimentar la fața locului.

© getyourguide.com

Combinați safariul dumneavoastrăîn deșertul din Dubai cu alte atracții

După călătoria îndrăzneață, vei fi încântat de respectivul program de sprijin pe un safari în deșertul Dubai. Fie că este vorba de un spectacol cu ​​șoimi sau de o călătorie cu cămile. Animalele nu pot fi doar admirate de departe, dar uneori pot fi și atinse și experimentate pe viu. Aceasta este o distracție deosebită pentru copii, în special și va fi o experiență de neuitat pentru ei. Deoarece există cămile în aproape fiecare grădină zoologică, dar nu le poți atinge acolo. Alternativ, puteți căuta un loc cu o priveliște uluitoare asupra deșertului. Acolo vă puteți bucura de jocul fantastic de culori ale răsăritului sau apusului.

© Dubai Experience

Cu un tur prin deșert ești pe calea culturii: flerul arab în tabăra beduină

Pe lângă toată acțiunea oferită de activități, cum ar fi dune bashing și sandboarding, un safari în deșert este, de asemenea, o experiență culturală. Ca vizitator, pășiți pe aceleași cărări vechi. De exemplu, scufundați-vă în cultura arabă prin pictura cu henna, bucurându-vă de o adevărată shisha arăbească și încercând haine tradiționale de deșert. Și gustați bucătăria tradițională din Emiratele Arabe Unite.

Tăcere, comuniuneși romantism în timpul unui safari în deșertuldin Dubai

Dunele de nisip nesfârșite sub cerul albastru strălucitor merită văzute, nu numai în timpul zilei. Mai ales seara, aici totul devine foarte romantic. Sub cerul înstelat impresionant de clar, în mijlocul peisajului întins, o cină la lumina lumânării devine o experiență emoționantă. Departe de agitație, în strălucirea lumânărilor și a torțelor, nu puteți decât să vă relaxați împreună și să uitați de stresul cotidian. Vă veți regăsi reciproc, cu siguranță. Este o plăcere pentru toate simțurile și pentru suflet. După un meniu cu mai multe feluri, puteți căuta constelații împreună sau pur și simplu să vă lăsați mintea să rătăcească și să continuați să vorbiți.

Concluzie și recomandări pentru safari-ul dumneavoastrăîn deșertuldin Dubai

Practic, există atât de multe de experimentat într-un tur al deșertului Dubai, încât o singură vizită nu este suficientă. Pentru că veți descoperi o mulțime de lucruri noi chiar a doua sau a treia oară noi și veți fi la fel de fermecat ca prima dată.

Dacă doriți să experimentați cât mai mult simultan, vă recomandăm Safari Premium peste dune și plimbare cu cămile și grătar în tabăra Al Khayma. Pentru că acolo puteți experimenta o plimbare extensivă printre dune, un safari cu cămile și, dacă doriți, o plimbare cu Quad-ul  și posibilitatea de a încerca sandboarding toate într-o singură zi. De asemenea, veți experimenta câteva ore libere într-o tabără beduină cu grătare tradiționale și spectacole distractive. Acest tur este certificat de partenerul nostru GetYourGuide. Aceasta înseamnă că acest tur a fost testat și este recomandat în special. Vă recomandăm să vă luați o jachetă cu dumneavoastră, deoarece devine foarte răcoare în deșert după apusul soarelui!

O mică predicție a următorului tău safari în deșert

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Experiențe speciale în deșert

Următoarele atracții turistice in Dubai