Scheich Zayed Moschee in Abu Dhabi

Obiectivele turistice Abu Dhabi și bilete

Abu Dhabi este destinația ideală din Dubai cu o mulțime de atracții. În acest articol veți avea parte de o prezentare generală a celor mai îndrăgite Obiective turistice în Abu Dhabi, precum și informații interesante despre capitala Emiratelor Arabe Unite.

Experiențe populare în Abu Dhabi

Asigurați-vă în avans cele mai populare bilete pentru obiectivele din Abu Dhabi prin partenerul nostru de bilete, GetYourGuide, si beneficiați de multe avantaje:

 • Garantarea celui mai mic preț
 • Evitarea cozilor lungi la fața locului
 • Anulare gratuita până înainte cu 24 ore
 • Serviciul clienți în germană non-stop (prin telefon, WhatsApp și E-Mail)
 • Salvarea biletelor direct pe telefonul dumneavoastră mobil

Obiectivele turistice și tururile orașului Abu Dhabi din Dubai

 • © Pixabay

  Tur de vizitare al orașului pe perioada întregii zile

  • începând de la lei 457,64 lei 538,40 –15%, Durată: 9 ore

  Tur de vizitare al orașului cu ghid bilingv
  Transfer din Dubai spre Abu Dhabi cu autovehicul climatizat
  Apă răcoritoare inclusă

  • Tur de vizitare al orașului cu ghid bilingv
  • Transfer din Dubai spre Abu Dhabi cu autovehicul climatizat
  • Apă răcoritoare inclusă

  La acest tur pe perioada întregii zile veți descoperi toate atracțiile din Abu Dhabi:
  Acest Tur include impresionanta moschee Sheikh Zayid, Emirates Palace, Etihad Towers și Ferrari World. Pe parcursul turului veți afla informații captivante și diferite perspective legate de Abu Dhabi si diferitele obiective. Biletul este ideal pentru turiștii care vor sa experimenteze toate locurile importante din Abu Dhabi într-o singură zi. 

 • Kombi-Ticket
  © getyourguide.com

  Moscheea Sheikh-Zayid și muzeul Louvre

  • începând de la lei 457,64 lei 538,40 –15%, Durată: 9 ore
  • Intrare la moscheea Sheikh-Zayid
  • Intrare la muzeul Louvre
  • Transfer din Dubai spre Abu Dhabi cu autovehicul climatizat

  Vizitați cele mai cunoscute două atracții turistice din Abu Dhabi:
  Explorați a patra cea mai mare moschee din lume și lăsați-vă inspirați de moscheea  Sheikh-Zayid. În continuare veți fi adus la cunoscutul muzeu Louvre. Aici veți vedea cea mai mare colecție de artă clasica si modernă.

 • Kombi-Ticket
  © getyourguide.com

  Tur de o zi în Abu Dhabi și la Ferrari World

  • începând de la lei 1048,72, Durată: 10 ore
  • Intrare la Ferrari World
  • Tur de o zi cu ghid vorbitor de engleză
  • Transfer din Dubai spre Abu Dhabi cu autovehicul climatizat
  • Apă răcoritoare inclusă

  Ajunși în Abu Dhabi, vă veți începe ziua cu un tur la moscheea Sheikh-Zayid, Emirates Palace și la Heritage Village. După aceea veți fi conduși la Ferrari World. Acolo veți avea câteva ore libere la dispoziție și veți putea spre exemplu să vă dați în cel mai rapid montagne russe din lume.

 • © getyourguide.com

  Tur de jumătate de zi la moscheea Sheikh-Zayid

  • începând de la lei 294,95 lei 327,72 –10%, Durată: 5 ore
  • Intrare la moscheea Sheikh-Zayid
  • Transfer din Dubai spre Abu Dhabi cu autovehicul climatizat
  • Apă răcoritoare inclusă

  Începeți-vă ziua liniștiți, lăsându-vă luați de la hotelul vostru. După o cursă de aproximativ 90 de minute veți ajunge la destinație: moscheea Sheikh-Zayid din Abu Dhabi. Acolo veți putea vizita impresionant de frumoasa moschee pentru două ore și să vă apropiați de cultura islamică. Lăsați-vă vrăjiți de mozaicul minunat si de strălucitorul candelabru Swarovski din moschee.

Alte obiective și atracții în Abu Dhabi

Dar asta nu este tot. Abu Dhabi oferă mult mai multe obiective si atracții extraordinare, pe care vi le putem recomanda. Pentru toți cei care își doresc să petreacă mai multe zile în Abu Dhabi, deșertul safari sau un tur al orașului cu un ghid și un autobuz Hop On Hop Off este de asemenea disponibil.

La ce vă puteți aștepta de la Abu Dhabi

Experimentați orașul Abu Dhabi, un oraș ultra-modern cu rădăcini culturale. Atracțiile unice din Abu Dhabi vă lasă sa simțiți magia celor 1001 de nopți. Abu Dhabi oferă, pe lângă obiectivele culturale menționate, multe alte obiective cu arhitectură ultra-modernă. Aceasta poate fi spre exemplu văzută la Etihad Towers si la muzeul Louvre.

Pe lângă nenumăratele atracții turistice, Abu Dhabi vă oferă și plaje cu nisip alb, mare cu apă sclipitoare, un orizont impresionant și parcuri de distracții spectaculoase pentru întreaga familie. O vizită sau o excursie de o zi în capitala EAB va merita cu siguranță!

Zboruri din Dubai spre Abu Dhabi

Abu Dhabi se află la o distanță de doar 130 de kilometri de Dubai. Asta înseamnă că durata călătoriei este de aproximativ 90 de minute. Deci este ideal pentru o excursie de o zi. Dar care este cel mai simplu mod de a ajunge de la Dubai la Abu Dhabi? Partenerul nostru de bilete, GetYourGuide, vă oferă zboruri comode și tururi de o zi din Dubai către Abu Dhabi la prețuri accesibile. Așa veți scăpa de stresul excursiei și veți ajunge relaxați la Abu Dhabi. La majoritatea tururilor de o zi sunt și prețurile intrărilor la cele mai populare atracții turistice incluse direct în preț.

Moscheea Sheikh-Zayid

Moscheea Sheikh-Zayid este una dintre cele mai impresionante si îndrăgite obiective turistice din Abu Dhabi. Moscheea Sheikh-Zayid asigură loc pentru 40.000 de oameni în total. Ea este cea mai mare moschee din Emiratele Arabe Unite și este a opta cea mai mare moschee din lume. Pentru a compara: moscheea Al-Masdschid al-Harām din Mekka are o capacitate de 820.000 de vizitatori.

Cupola moscheii Sheikh-Zayid are un diametru de puțin peste 32 de metri, fiind a doua cea mai mare cupolă din lume. Totodată în interiorul moscheii se găsesc șapte candelabre din cristale Swarovski. Având un diametru de 10 metri si o înălțime de 15 metri, se numără printre cele mai mari din lume. Dar tot nu este îndeajuns: un alt record mondial este obținut de covorul țesut de mână din interiorul moscheii. Având 5627 metri pătrați si o greutate de 47 de tone, este cel mai mare covor de acest fel. Atâta marmură și foi de aur, ca în această moschee, vă va fi dat să întâlniți rar. Cine vizitează Abu Dhabi, nu ar trebui să rateze în niciun caz moscheea Sheikh-Zayid!

Moscheea este cu adevărat accesibila oricui, dar ar trebui din respect să se ia în considerare regulile moscheii. Printre ele se numără pantalonii lungi și cămăși pentru bărbați și femei, precum și un turban pentru femei. La intrare puteți să împrumutați gratuit robele adecvate . este de asemenea important să vă asigurați că v-ați dat jos pantofii înainte de intrare.

Muzeul Louvre

Muzeul de artă Louvre din Abu Dhabi impresionează singur prin așezarea lui pe insula Saadiyat și a fost deschis in 2017. Insula Saadiyat este un district cultural având mai multe muzee. Muzeul cooperează cu renumitul muzeu Louvre din Paris, care este cel mai vizitat muzeu din lume. Arhitectura muzeului a fost proiectată de arhitectul francez, Jean Nouvel, care a îmbinat în această clădire arhitectura modernă cu construcțiile tradiționale arăbești. Complexul de construcții este format din 55 de construcții cuboide, între care se găsesc bazine. Clădirile sunt aranjate atât una lângă alta, cât și una peste alta. Trebuie menționat că pe deasupra s-a ridicat un dom plin de culoare. El constă în 8.000 de stele din metal, care cu ajutorul razelor de soare strălucesc pe clădire și în apă. Acest lucru asigură o atmosferă deosebită în interiorul muzeului.

Operele de artă ale muzeului Louvre din Abu Dhabi variază începând din antichitate până în secolul 21. Cele mai cunoscute opere sunt de exemplu sculptura unei prințese din Bactria din secolul 3 î.Hr., o statuetă din bronz al lui Osiris din Egiptul antic, Capul lui Buddha din dinastia chineză al Qi-ului de nord și o figurină indiană de bronz al unui Shiva dansator. În Louvre din Abu Dabi se mai găsesc frecvent pe lângă asta expoziții deosebite și interesante care abordează diferite teme.

Chiar și cei care nu se consideră cunoscători de artă, vor aprecia muzeul Louvre și Saadiyat pentru arhitectura lor impresionantă.

Etihad Towers

Etihad Towers este format dintr-un total de cinci turnuri, care marchează imaginea orașului Abu Dhabi. Majoritatea cunosc Etihad Towers din cunoscutul film ”Fast and Furious 7”. Trei din cele cinci turnuri au fost folosite exclusiv ca și locuințe. Într-un turn din Etihad Towers se poate găsi și hotelul de cinci stele Jumeirah din Etihad Towers.

La cel de al 74-lea etaj a celui de al doilea Etihad Tower există o terasă pentru vizitatori la o înălțime de 300 de metri. De acolo veți avea o priveliște asupra orașului Abu Dhabi care vă taie respirația. Puntea de observație este unită cu hotelul Jumeirah al celuilaltui turn. Pe lângă toate cele mai de sus, în Etihad Towers se pot găsi și clădiri cu birouri. Direct la Etihad Towers se poate găsi una dintre cele mai exclusiviste străzi de cumpărături din Emiratele Arabe Unite: pur lux.

Abu Dhabi – Capitala Emiratelor Arabe Unite

Având peste 2,33 milioane de locuitori si o suprafață de 67.340 kilometri pătrați, este cea mai mare din Emirate. Doar aproximativ 20% din populație este constituită din locatari. Prin multele influente internaționale, restul de 80% formează o combinație fascinantă între tradiție si lumea modernă. Religia dominantă în Abu Dhabi este islamul. Privind restul religiilor si culturilor, Emiratele Arabe Unite sunt totuși foarte tolerante. Conducătorul din Abu Dhabi este Chalifa bin Zayid Al Nahyan.

Pe lângă zona urbană și zona stâncoasă Al Ain, Abu Dhabi constă în mod principal din deșert. Este caracterizat de plaje cu nisip întinse, o multitudine de insule micuțe pe coastă, oaze, peisaje muntoase și deșert nemărginit. Abu Dhabi din Emirate este cel mai sigur oraș al lumii.

Pe lângă multele obiective turistice din Abu Dhabi, exista și o varietate de hoteluri luxoase și unice. Datorită poziției bune economice a Abu Dhabiului, au hotelurile un standard foarte înalt și oferă tot luxul și confortul. Până și din punct de vedere a prețurilor este Abu Dhabi foarte interesant. Abu Dhabi este considerat de experții din industrie ca fiind mult mai ieftin decât Dubaiul, care ar trebui să creeze cu atât mai puține incertitudine pentru turiști.

Unul dintre cele mai populare hoteluri din Abu Dhabi este Emirates Palace Hotel, care aparține lanțului de hoteluri Kempinski. Aparține de cele mai luxurioase hoteluri din lume. Doriți câteva exemple? Într-un an în acest hotel de lux s-au consumat 5 kilograme de foițe de aur. Ca și oaspete al hotelului vă va sta la dispoziție un majordom personal. Hotelul Fairmont Abu Dhabi Marina – un simbol al orașului Abu Dhabi – excelează prin arhitectura impresionantă și luxul pur. Alte hotele din Abu Dhabi sunt Park Hyatt Hotel, Zaya Nurai Island Hotel, precum și Jumeirah din Etihad Towers.

Următoarele atracții turistice in Dubai