Ain Dubai

Ain Dubai – Bilete și informații

Lunga așteptare s-a încheiat în sfârșit: cea mai mare și mai înaltă roată din lume, Ain Dubai, a fost inaugurată. Puteți să vă bucurați de o priveliște fantastică a orizontului Dubaiului de la o înălțime de 250 de metri. Cumpărați-vă acum biletele pentru Ain Dubai și experimentați live cea mai nouă atracție din Dubai.

Cele mai populare bilete Ain Dubai

Asigurați-vă cele mai populare bilete Ain Dubai în avans acum prin intermediul partenerului nostru de bilete Tiqets și bucurați-vă de multe beneficii::

 • Cele mai mici prețuri garantate
 • Anulare gratuită
 • Serviciul internațional pentru clienți non-stop

Bilete pentru Ain Dubai

Cumpărați acum un bilet pentru Roata panoramică din Dubai și bucurați-vă de priveliștea de pe cea mai mare roată panoramică din lume. Fie la apus, după-amiaza, la ora de vârf sau sub formă de bilet combinat cu alte atracții din Dubai: o vizită la Ain Dubai merită cu siguranță!

 • Ain Dubai Ticket
  © tiqets.com

  Bilet Ain Dubai

  • de la 31,21 €, Durata: 40 minute
  • Plimbare cu Ain Dubai
  • Fără cozi interminabile

  Urcați-vă la bordul cursei Ain Dubai și bucurați-vă de o priveliște fascinantă a Dubaiului. La o înălțime de 250 de metri, vă veți roti la 360 de grade în 40 de minute, ceea ce vă va oferi o priveliște fantastică asupra multor obiective turistice din Dubai. Capsula este complet vitrată și are aer condiționat - veți dori să faceți și o a doua tură aici.

  Notă: Biletul standard nu este valabil în timpul orelor de maximă audiență. Pentru un bilet în timpul orei de vârf (16:00-18:00), vă rugăm să selectați biletul Ain Dubai Prime Time.

 • Ain Dubai Ticket
  © tiqets.com

  Bilet Ain Dubai Apus de soare

  • de la 60,01 €, Durata: 40 minute
  • Plimbare cu Ain Dubai la apus de soare
  • Fără cozi interminabile

  O plimbare pe Ain Dubai la apus de soare oferă o atmosferă deosebit de plăcută. Pentru că atunci când soarele se apropie de apus, Dubai se transformă într-un oraș auriu strălucitor. Însă și apa strălucitoare, în care se reflectă ulterior luminile sclipitoare ale orașului, creează un farmec aparte!

 • Ain Dubai VIP Ticket

  Bilet VIP Ain Dubai

  • de la 59,63 €, durata: 40 de minute
  • Plimbare cu Ain Dubai
  • Check-in premium: fără timp de așteptare, băutură de bun venit
  • Acces la cabina premium și la Seaview Lounge

  Doriți ca plimbarea dumneavoastră cu Ain Dubai să fie foarte specială? Atunci biletul VIP este exact ceea ce vă trebuie! Pentru un început plăcut, veți primi o băutură răcoritoare de bun venit în Seaview Lounge. Acest bilet vă oferă și acces la cabina premium. Astfel, vă garantăm că excursia dumneavoastră pe Ain Dubai va fi o experiență de neuitat!

 • Kombi-Ticket
  Ain Dubai Kombi-Ticket
  © Viator.com

  Bilet combinat: Ain Dubai & Sky Walk

  • de la 44,47 €
  • Plimbare cu Ain Dubai (bilet standard)
  • Acces la Sky Walk la Hotelul Address Sky View

  Învârtiți-vă pe cea mai mare roată din lume, Ain Dubai, și bucurați-vă de priveliștea uluitoare a orizontului Dubaiului. Ulterior, veți avea acces la Sky Walk, situat în hotelul de lux Address Sky View Hotel. Sky Walk leagă cele două turnuri ale hotelului. Prin podeaua și pereții de sticlă, aveți o priveliște minunată a orașului și, în special, a Burj Khalifa. Nu există o priveliște mai bună a Dubaiului!

Fapte și cifre despre Ain Dubai

 • Deschidere: 21 octombrie 2021
 • Începutul construcției: mai 2015
 • Locație: Insula Bluewaters
 • Costuri: aproximativ 238 de milioane de euro
 • Înălțime: 260 de metri, diametru: 250 de metri
 • 48 de capsule spațioase pentru aproximativ 1.750 de pasageri
 • Spițe de frânghie cu o lungime totală de 2.400 km
 • Durata călătoriei: 38 de minute
Ain Dubai von innen
© Tiqets.com

Mai multe informații despre Ain Dubai

Ain Dubai este cea mai înaltă și cea mai mare roată panoramică din lume, cu o înălțime de 260 de metri. Prin comparație, faimoasa roată London Eye este cea mai înaltă roată panoramică din Europa, cu o înălțime de 154 de metri. În plus, Ain Dubai l-a declasat în mod oficial pe infamul "High Roller" din Las Vegas din postura de cea mai mare roată panoramică din lume.

Ain Dubai este situat pe insula artificială de lux Bluewaters, în largul coastei Jumeirah Beach Residence. Înainte de fiecare plimbare, care durează 38 de minute, vizitatorilor li se permite să ia loc într-un cinematograf 4D. Acolo, orașul Dubai este prezentat într-un mod impresionant, alături de fapte interesante.

Apoi, începe plimbarea pe roata gigantică panoramică. Aceasta cuprinde un total de 48 de cabine și oferă spațiu pentru 1 750 de persoane. Cabinele mari de pe Ain Dubai oferă un nivel neobișnuit de exclusivitate și un mobilier binevenit: parchet magnific, canapele, mese și multe altele: un adevărat living în nori, cu o priveliște uluitoare spre Dubai Marina, Palm Jumeirah, Burj Al Arab și, puțin mai departe, Burj Khalifa.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Întrebări frecvente despre Ain Dubai

Am răspuns pentru dumneavoastră la cele mai frecvente întrebări despre Ain Dubai. Dacă aveți întrebări suplimentare despre roata panoramică din Dubai, nu ezitați să ne scrieți pe Facebook sau pe mail, vă vom ajuta cu plăcere.

De unde pot cumpăra bilete pentru Dubai Ain?

Chiar de aici! Puteți cumpăra bilete la Ain la cel mai bun preț prin intermediul partenerului nostru de bilete. În cazul în care apare o problemă, vă puteți anula biletele gratuit cu până la 24 de ore înainte. În cazul în care aveți întrebări sau probleme, un serviciu de asistență pentru clienți vorbitori de limbă germană este disponibil non-stop.

Merită o vizită la Bluewaters Island?

Merită să vizitați o insulă artificială în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite? Sigur că da! În afară de cea mai mare roată din lume, puteți vizita restaurante minunate și o gamă largă de magazine pe Bluewaters. Tot pe insulă se află și facilități hoteliere de primă clasă, precum Caesars Palace Dubai.

Ce roți panoramice surclasează roata din Ain Dubai?

Campionul mondial în exercițiu, "High Roller" din Las Vegas, va fi dat jos de pe tron atunci când va fi finalizat Ain Dubai, în 2021. Imediat după roata panoramică înaltă de 167 de metri se află "Singapore Flyer", cu o înălțime de 165 de metri. China se situează pe locul al doilea, cu "Star of Nanchang", de 160 de metri. Pe locul cinci se află celebrul London Eye, cu o înălțime de 135 de metri.

Cum ajungi la Bluewaters Island?

Vizitatorii pot lua un taxi pe apă/feribot din Dubai Marina direct la Bluewaters Island. De asemenea, pietonii pot ajunge la Bluewaters prin intermediul unui pod de pe plaja JBR. Mersul pe jos de la "The Beach" / Marina Beach este de aproximativ 5 minute.

Ain Dubai auf Bluewaters Island
© iStock.com/zohaib anjum

Insula Bluewaters - casa Ain Dubai

Insula artificială Bluewaters Island este situată în largul coastei Jumeirah Beach Residence. Insula a fost deschisă în noiembrie 2018. Pe lângă Dubai Ain, insula găzduiește facilități hoteliere unice, un club pe plajă, o moschee, magazine și alte locuri de divertisment. În plus, Madame Tussauds Dubai este o atracție foarte populară printre turiști și merită neapărat vizitată!

Pe Bluewaters Island se află, printre altele, hotelul de lux Caesars Palace Dubai. O mențiune specială ar trebui să fie făcută și pentru The Wharf, noua zonă de cumpărături și lifestyle din Bluewaters. The Wharf are 132 de magazine și restaurante. Gastronomia variază de la concepte gastronomice rafinate, direct pe malul mării, la cafenele și baruri clasice cu oferte internaționale.

Direcții și locație

Sosire cu taxiul pe apă
Din Dubai Marina puteți ajunge cu ușurință la Bluewaters Island cu taxiul de apă "BM3".

Accesul cu mașina
La Bluewaters se poate ajunge cu mașina de pe Sheikh Zayed Road, printr-un pod.

Site web
bluewatersdubai.ae/en/

Cele mai populare bilete pentru Dubai