Burj Khalifa

O privire de ansamblu asupra celor mai bune bilete Burj Khalifa

O vizită la Burj Khalifa este necesară pentru fiecare turist din Dubai. Aici veți găsi cele mai bune bilete Burj Khalifa pentru etajele 124 și 125, 148 și 152-154. Noi comparam toate biletele Burj Khalifa și vă sfătuim în ce moment puteți să obțineți cele mai avantajoase bilete.

Cele mai îndrăgite 3 bilete Burj Khalifa

Asigurați-vă în avans cele mai populare bilete Burj Khalifa prin partenerul nostru de bilete, GetYourGuide, și beneficiați de multe avantaje:

 • Garantarea celui mai mic preț
 • Evitarea cozilor lungi la fața locului
 • Anulare gratuita până înainte cu 24 ore
 • Serviciul clienți în germană non-stop (prin telefon, WhatsApp și E-Mail)
 • Salvarea biletelor direct pe telefonul dumneavoastră mobil

Compară toate biletele Burj-Khalifa

 • Burj Khalifa Ticket
  © Dubai Tourism

  Biletul standard Burj Khalifa: Etajele 124 si 125

  • începând de la lei 228,20, Durată: 1.5 ore
  • Vizitarea etajelor 124 si 125
  • Disponibil în orice moment al zilei
  • Folosire gratuită a telescopului
  • WLAN inclus, 10% reducere în magazinele de suveniruri și în “The Cafe”

  Plutiți în cel mai rapid lift din lume pana la cel de-al 125-lea etaj al zgârie-norului. De acolo, Burj Khalifa oferă o priveliște a orașului Dubai care vă va tăia respirația. Biletele standard pentru Burj Khalifa pot fi rezervate pentru perioadele din intervalul 9:00 - 23:00. 
  Sfat: Biletele Burj Khalifa sunt cele mai ieftine după 18:30.

 • Unsere Empfehlung
  Burj Khalifa Ticket
  © Dubai Tourism

  Biletul VIP Burj Khalifa: Etajele 124, 125 și 148

  • începând de la lei 508,66, Durată: 1.5 ore
  • Vizitarea etajelor 124, 125 si 148
  • Acces la cea mai înaltă punte de observare din lume (etajul 148)
  • Disponibil în orice moment al zilei
  • Fără cozi la liftul express
  • Folosirea gratuită a telescopului
  • Incluse curmale și cafea araba, WLAN, tur introductive și stații interactive

  Biletul VIP-Standard vă oferă atracții speciale. Vă puteți aștepta la o intrare fără să mai așteptați la coadă, de asemenea aveți acces la etajele 124, 125 și la puntea de observare a etajului 148. Aveți acces și la stațiile interactive unde puteți găsi informații interesante despre Dubai. Cu acest bilet Burj Khalifa vă este garantat ca nu veți rata nimic!

 • © getyourguide.com

  Biletul The Lounge Burj Khalifa: Etajele 152 - 154

  • începând de la lei 722,83 durata: 1,5 – 2,5 ore
  • Vizitarea etajelor 152, 153 si 154
  • Turul terasei de afara
  • Disponibil ceaiul de după-masa și prăjitură, cocktail-uri sau șampanie

  În funcție de pachet aveți incluse prăjituri și ceai/cafea sau cocktail-uri/șampanie și tartine. La cele mai înalte etaje ale lui Burj Khalifa vă așteaptă cel mai înalt lounge din lume, “The Lounge, Burj Khalifa”, de unde vă sunt garantate cele mai frumoase priveliști ale orașului! Încă nu e de ajuns? La cel de al 152-lea etaj a celei mai înalte clădiri din lume, lounge-ul se extinde către o terasa exterioara cu o priveliște panoramică. Veți fi serviți cu delicatese adevărate ale hotelului Armani din Dubai. După-amiaza puteți alege prăjituri și ceai/cafea. În timpul nopții puteți opta pentru cocktail-uri, șampanie și de asemenea canapés cu spectacol live.

 • Kombi-Ticket
  © Pixabay / getyourguide.com

  Biletul combi: Burj Khalifa și delfinariul din Dubai

  • începând de la lei 702,27 lei 936,36 –25%, Durată: 8 ore
  • Vizitarea etajelor 124 si 125
  • Intrare la delfinariul din Dubai
  • Bilete pentru muzeul Al Fahidi și o cursa Abra
  • Tur de o zi cu ghid turistic localnic
  • Inclus transfer de la hotel în autovehicule climatizate și băuturi

  Descoperiți orașul Dubai cu acest tur magic de o zi. Un ghid turistic localnic vă va arăta cele mai frumoase colțuri ale vechiului și noului Dubai. De la tradiționala Souks cu aur și mirodenii pana la cea mai înalta clădire a lumii: cu aceste bilet combi descoperiți cele mai importante locuri din Dubai. În plus, veți beneficia de intrare la muzeul Al Fahidi și la delfinariul din Dubai.

Experiențe speciale la Burj Khalifa

Burj Khalifa Ticket mit Dubai Fountain
© Dubai Tourism

Dubai fountain – un spectacol acvatic direct în față la Burj Khalifa

Direct în fața clădirii Burj Khalifa are loc zilnic începând cu ora 18 un spectacol deosebit. La amurg, vizitatorii pot să vadă aici reprezentație acvatică captivanta a fântânii. Fântana din Dubai este chiar cel mai mare joc acvatic din lumea întreaga. În mare, spectacolul va fi o combinație de muzică și lumini. Apa fântânii atinge o înălțime de pana la 150 de metri. Jocul acvatic are loc la fiecare 30 de minute și poate fi vizitat fără a fi nevoie de intrare. O experiență nemaipomenită este iubitul Burj Lake Bootstour, de unde puteți urmări spectacolul fântânii de aproape.  

Bun venit la Burj Khalifa – cea mai înaltă atracție a Dubaiului

Burj Khalifa este prin înălțimea sa enormă de 828 m cea mai înaltă clădire din lume. Și acesta nu este singurul record pe care il deține acest zgârie-nori, fiindcă el deține cel mai înalt și folosibil etaj, cele mai multe etaje și cel mai rapid lift din lume. Construcția lui Burj Khalifa a durat aproximativ 7 ani. În data de 04 ianuarie 2010 venise momentul: Burj Khalifa fusese deschis. În total, proiectul a costat în jur de 1 miliard de euro. La inaugurarea clădirii, turnul a fost denumit “Burj Dubai”. Mai târziu a fost redenumit după președintele Emiratelor Arabe Unite, Scheich Khalifa bin Zayid Al Nahyan din Abu Dhabi. Motivul a fost asistența acordată pentru construcția lui Burj Khalifa. El a ajutat “Turnul Datoriilor” al Dubaiului cu o contribuție de un milion.

Burj Khalifa se afla centrul Downtown-ului din Dubai. Partea orașului numită Downtown a fost datorită turnului imens. Arhitectul Adrian Smith a proiectat acest gigantic zgârie-nori. Emaar Properties, compania deținătoare a proiectului, a implementat enorma construcție a proiectului.

In cercul uriașilor

Burj Khalifa încă se bucură de statutul celei mai înalte clădiri din lume și se clasifică într-un cerc ilustru: cele mai înalte clădiri din lume sunt opera de arta ale inginerilor și pionierilor, când vine vorba de design și arhitectură. Deținătorul anterior a titlului a for Taipei 101 din Taiwan, Turnurile Petrona din Malaysia și Turnurile Willis din USA. In 2020 turnul aflat in inima Emiratelor Arabe Unite ar putea să își piardă titlul  în fața unui alt competitor – Turnul Jeddah din Arabia Saudita ar trebui sa fie complet, plănuind să aibă o înălțime de 1007 metri. În plus, Dubai Creek Tower ar trebui sa fie finalizat în 2020. Vom vedea daca Jeddah Tower sau Creek Tower din Dubai vor deveni cea mai înaltă clădire din lume. 

FAQs Burj Khalifa

Am răspuns pentru dumneavoastră la cele mai importante întrebări despre Burj Khalifa. În cazul în care mai aveți întrebări adiționale legate de biletele Burj Khalifa sau despre clădire in general, contactați-ne pe Facebook sau Mail, unde vă ajutam în continuare cu drag.

Cât de mult se poate sta la Burj Khalifa?

În mod normal, biletele sunt emise pentru un interval de aproximativ 30 de minute. Cu toate acestea, nu vor fi foarte strict controlate. In funcție de bilet exista posibilitatea de a sta mai mult. (Bilete VIP, bilete pentru etajele 152 – 154)

Câte etaje are Burj Khalifa?

În total, Burj Khalifa are 163 de etaje. Dintre ele, pot fi vizitate etajele 124, 125, 148, 152 și 154.

De când pana când a fost Burj Khalifa construit?

Lucrările pentru Burj Khalifa au început în ianuarie 2004. Pe data de 04 ianuarie 2010 cea mai înaltă clădire din lume, la acea vreme, a fost deschisă.

Cât de înalt este Burj Khalifa?

Burj Khalifa atinge o înălțime de 828 de metri.

Se merită vizitarea platformei de observare a clădirii Burj Khalifa?

Pentru cei ce sunt in Dubai pentru prima dată, ar trebui cu siguranța sa viziteze cea mai înaltă clădire din lume. Priveliștea Emiratelor Arabe este de neuitat. În caz ca biletul Burj Khalifa este prea scump, ar trebui sa vizitați măcar etajele 124 si 125 ale lui Burj Khalifa – vederea de acolo este mai puțin impresionantă, dar se poate călători cu cel mai rapid lift din lume.

Cât de repede merge liftul din Burj Khalifa?

Liftul din Burj Khalifa are o viteză de 10 metri pe secundă, ceea ce corespunde la aproximativ la 36 km/h. Liftul merge până la 638 de metri înălțime.

Program de lucru și plecări

Program de lucru

Luni
9:00 - 5:00
Marți
9:00 - 5:00
Miercuri
9:00 - 5:00
Joi
9:00 - 5:00
Vineri
9:00 - 5:00
Sâmbătă
9:00 - 5:00
Duminică
9:00 - 5:00

Poate să difere în funcție de zilele de sărbătoare (de exemplu în timpul Ramadanului)

Sosire

Plecarea cu metroul
Cel mai ușor este de ajuns la Burj Khalifa cu metroul M1 din Dubai (Stație de oprire: Burj Khalifa/The Dubai Mall)

Plecarea cu autobuzul
Autobuzul F13 circulă regulat către Burj Khalifa (Stație de oprire: Burj Khalifa)

Plecarea cu mașina
La Financial Center Road se găsește un drum de acces către Dubai Mall. Acolo se găsesc locuri de parcare gratuite, pe care le puteți folosi pentru vizita la Burj Khalifa.

Adresă
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd - Dubai – Emiratele Arabe Unite

Pagină web
burjkhalifa.ae/en

Următoarele atracții turistice in Dubai